یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
مدیر پرستاری بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران، معتقد است که نبود زیرساخت لازم برای اجرای پرونده الکترونیک سلامت، باعث شده پرستاران به عنوان منشی عمل کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، تهمینه ناجی گفت: پرونده الکترونیک سلامت در کشورهای توسعه یافته کاملاً برعکس عمل کرده است. ما از نظر سخت افزار و نرم مشکل داریم و عدم زیر ساخت مناسب، فرهنگ سازی و سواد الکترونیکی باعث شده تا در اجرای این پروژه در مراکز درمانی که همراه با آزمون و خطا و سایر مشکلات بوده است، پرستاران به سمت منشی گری سوق دهد و اگر واقعاً پرونده الکترونیک سلامت مدیریت نشود باعث آسیب جدی بیماران و افزایش مضاعف نارضایتی پرسنل پرستاری خواهد شد.
وی افزود: یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که رخ می‌دهد، این است که پرستار از دارویی که بیمار در حین ترخیص می‌گیرد اطلاعی ندارد و نمی‌تواند به درستی آموزش بدهد. در گذشته پرستاران از داروهای بیماران ترخیصی با خبر بوده و به طور مستقیم داروها را مشاهده کرده و اگر اشتباهی رخ داده بود داروها را عودت می‌دادند و در مورد چگونگی استفاده از دارو با توجه به سن، سواد و…، بیمار آموزش می‌داد.
ناجی ادامه داد: آیا زمانی که نسخه الکترونیکی مطرح شد، آموزش دارویی الکترونیکی برای بیماران در نظر گرفته شد و یا اینکه از پرستاران در این خصوص نظر سنجی شد ه است تا یک راهکار جامع و کامل ارائه شود. این موضوع نیز از موارد دیگری است که پرستاری را به منشی گری سوق داد و مسئولان باید فکر اساسی در این خصوص بکنند تا آسیب جدی متوجه پرستاری نشود.
کپی شد
All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
source

تولید محتوا
سئو سایت
شینگل
جهان خبری
اتو خبری
فرهنگی خبری
سرگرمی خبری
ورزشی خبری
اقتصادی خبری
علمی خبری
تکنولوژی خبری
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

source

توسط mohtavaclick