یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
دنیای متفاوت تکنولوژی
دیجیاتو
از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمندتر دیجیاتو همراهی میکنید
از شما سپاسگزاریم.
دانشمندان روشی ابداع کردهاند که در حیوانات موفق بوده و از طریق تزریق سلول از کبد اهدایی میتواند موجب رشد مجدد این عضو شود.
جهت بهرهمندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخشهای مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
استارتاپ LyGenesis به نظر آماده شده تا افرادی را نجات دهد که بیماریهای مرگبار کبدی دارند و برای پیوند عضو واجد شرایط نیستند. یک بیمار داوطلب از بوستون ماساچوست طی هفتههای آینده به اولین کسی تبدیل خواهد شد که برای رشد مجدد کبد دوم مورد آزمایش قرار میگیرد.
به گزارش مجله MIT Technology Review، استارتاپ LyGenesis میخواهد تولید کبد با تزریق سلولهای اهدایی به غدد لنفاوی بیماران را ممکن کند. این کار که تاکنون با موفقیت روی موشها و خوکها آزمایش شده، باعث تولید ارگانهای کوچکی در بدن میشود که نقش کبد را بازی میکنند.
این استارتاپ در بیانیهای در این باره میگوید: «در این تحقیق، یک کبد انسانی (مبتلا به تیروزینمی نوع یک) در خوک مدلسازی شد و سلولهای کبدی که در غدد لنفاوی آن تزریق شده بودند، توانستند کبدهای جداگانهای را بسازند که همه بیماریهای کشنده کبدی حیوان را درمان کرد. این پیوندها از ایمنی کافی برخوردار بودند و به لحاظ ساختاری و عملکردی مشابه بافت خود کبد ظاهر شدند.»
دکتر «پائولو فونتس»، مدیر ارشد پزشکی LyGenesis و رئیس سابق برنامه پیوند کبد موسسه پیوند Starzl از دانشگاه مرکز پزشکی پیتزبورگ میگوید: «توسعه و تایید سازمان غذا و دارو برای درمانهای جدید بیماریهای تهدیدبرانگیز برای زندگی نیازمند رویکردی سختگیرانه در مطالعات پیشبالینی است و توانایی ما در رشد ارگانهای جداگانه به منظور حمایت از ارگانهای از کار افتاده، از این قاعده مستثنی نبوده است.»
پژوهشگران میگویند به نمایش درآوردن سازوکار رشد مجدد اعضا از طریق تزریق سلول در حیوانات بزرگ، گامی حیاتی به سمت آغاز آزمایشهای بالینی در انسانهایی بود که واجد شرایط پیوند عضو استاندارد نیستند.
اگر این روش روی انسانها موفق باشد، این مطالعه نه تنها برای بیماران بلکه برای جامعه علمی انقلابی خواهد بود. محققان باور دارند که از یک عضو اهدایی میتوان برای درمان حدود 75 نفر استفاده کرد.
«والری گوئون-ایوانز»، بیولوژیست سلولهای بنیادی که در این مطالعه نقشی نداشته، درباره دستاورد محققان میگوید: «بسیار نویدبخش است. خیلی خوشحالم…این ایده وارد مراحل بالینی میشود.»
اگر تمایل داشتید میتوانید این مطلب را در شبکههای اجتماعی با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
شبکههای اجتماعی دیجیاتو سریعترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر میخواهید بهروز باشید، شبکههای اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
مطمئن باشید که هرگز از سمت ما ایمیلهای مزاحم (اسپم) دریافت نخواهید کرد.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی میشود
source
دنیای متفاوت تکنولوژی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.
source
تولید محتوا
سئو سایت
شینگل
جهان خبری
اتو خبری
فرهنگی خبری
سرگرمی خبری
ورزشی خبری
اقتصادی خبری
علمی خبری
تکنولوژی خبری
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.