جشنواره غذای طعم امید ۳ در استان ایلام با رقابت ۱۵ توان یاب و با حضور معاون استانداری و مدیران استانی برگزار شد.

برگزاری جشنواره طعم امید ۳ در استان ایلام

به‌گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام در حاشیه این جشنواره اظهار کرد: جشنواره غذای طعم امید ۳ با حضور مسئولان استانی، داوران و با شرکت ۱۵ نفر از معلولان شامل معلولان حرکتی جسمی، کم بینایان، نابینایان و سندرم داوون در استان ایلام برگزار شد.

 

فرزاد شریفی، افزود: در این مسابقه پس از نظر داوران جشنواره، فرزانه عبدی از گروه معلولان جسمی حرکتی مقام اول و معصومه شهبازی از گروه نابینایان نیز مقام اول را کسب و به مرحله مسابقه منطقه‌ای که در تاریخ ۵ آبان‌ماه در استان کرمانشاه و با حضور نمایندگان پنج استان غرب کشور (ایلام، همدان، کرمانشاه، لرستان و کردستان) برگزار می‌شود راه یافتند.

 

او با اشاره به اینکه ملوک حسنی از گروه معلولان جسمی حرکتی نیز در این مسابقه مقام سوم را کسب کرد، افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد اعتماد به نفس و نشان دادن توانمندی جامعه معلولان و همچنین نشان دادن توانایی این قشر در جامعه و ورود آنان در بازار کار است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام عنوان کرد: ترویج غذا‌های سنتی و فرهنگ خوراک بومی کمک به معرفی توانمندی‌های افراد دارای معلولیت در حوزه اشتغال گردشگری و مناسب سازی و لزوم توجه بیشتر تأسیسات و اماکن گردشگری برای دسترس‌پذیر شدن این افراد از دیگر اهداف این جشنواره است.

source

توسط mohtavaclick.ir