به گزارش سینا از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سیدمجید هاشمی افزود: این قرارداد بین پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی و شرکت پانیا طوس شرق به امضاء رسید.

به گفته وی، بر اساس این قرارداد سه نوع پایدار کننده اختصاصی و پرمصرف مورد نیاز صنعت غذای کشور بر پایه نشاسته‌های اصلاح شده تولید و آماده عرضه خواهند شد.

وی عنوان کرد: پایدارکننده‌های غذایی (استابیلایزرها) از اجزای مهم مواد غذایی به شمار می‌آیند که برای حفظ ساختار و بهبود خواص محصولات مختلف غذایی استفاده می‌شوند.

به گفته مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، بیش از 200 نوع نشاسته به صورت طبیعی یا اصلاح شده با کارکردهای متنوع در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دکتر هاشمی بیان کرد: بر این اساس گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی با سابقه طولانی در زمینه فرآوری آردها و نشاسته‌ها، از سال 1400 با تصویب شبکه علمی جامع به صورت منسجم و پیوسته در زمینه دستیابی به دانش فنی تولید پایدارکننده‌های غذایی بر پایه فراورده‌های نشاسته فعالیت می‌کند.

source

توسط mohtavaclick.ir