تغذیه نیمی از جمعیت جهان را برنج تشکیل می دهد، اما روش پرورش آن در مزارع، ردپای متان قابل توجهی از خود بر جای می گذارد.

از 42 درصد انتشار جهانی گاز متان که در بخش کشاورزی ایجاد می شود، – هشت درصد ناشی از کشت برنج است.

برنج مسئول هشت درصد از 42 درصد انتشار گاز گلخانه ای متان در بخش کشاورزی است که تأثیر قوی تر و مخرب تری نسبت به کربن از خود برجای می گذارد؛ این تأثیر به شیوه های کشت سنتی برنج بازمی گردد، بنابراین یک استارت آپ اندونزیایی سعی در حل مشکل به کمک فناوری دارد.

به گزارش ایمنا، تغذیه نیمی از جمعیت جهان را برنج تشکیل می دهد، اما روش پرورش آن در مزارع، ردپای متان قابل توجهی از خود بر جای می گذارد.

از 42 درصد انتشار جهانی گاز متان که در بخش کشاورزی ایجاد می شود، هشت درصد ناشی از کشت برنج است.

کشاورزان برنج را به صورت غرقابی در مزارع شالیزار تولید می کنند که شرایط بی هوازی ایجاد می کند.

میکروارگانیسم های این شرایط متان منتشر می کنند؛ یک گاز گلخانه ای قدرتمند با ظرفیت گرمایش 80 برابر بیشتر از کربن دی اکسید در 20 سال اول پس از انتشار و مقیاس بالای تولید برنج این مشکل را تشدید می کند.

قدرت متان در کوتاه مدت آن را به یک محرک مهم برای گرم شدن کره زمین تبدیل کرده است و کاهش انتشار آن، به سرعت موفقیت هایی در کاهش گرمایش جهانی حاصل خواهد

source

توسط mohtavaclick.ir