ایسنا/گیلان رئیس بنیاد نخبگان گیلان از تمدید مهلت ثبت‌نام اولین گفتاورد بنیاد ملی نخبگان تا هشتم تیرماه خبر داد و گفت: برای هر طرح پیشنهادی منتخب یک میلیارد تومان جایزه نقدی در نظر گرفته شده است و نخبگان برگزیده یک میلیارد تومان اعتبار دیگر نیز به منظور حمایت در اجرای طرح دریافت می‌کنند.

فرهاد شیرینی امروز سه‌شنبه پنجم تیر ماه در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه یکی از اقدامات بنیاد نخبگان کمک به اثرگذاری نخبگان برای کمک به حل مشکلات در جامعه است، اظهار کرد: در این راستا برنامه بنیاد این است که بتواند با ظرفیت‌سازی، عرصه مشارکت نخبگان و استعدادهای برتر را در جامعه افزایش دهد.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم امسال بنیاد نخبگان اولین گفتاورد ملی نخبگان است، افزود: این برنامه در پنج محور ارزی – پولی، محیط‌ زیست و منابع طبیعی، سلامت، امنیت غذایی و حکمرانی تعریف شده است.

رئیس بنیاد نخبگان گیلان گفت: این گفتاورد در پنج محور تعریف شده تا کسانی که صاحب نظر هستند به معنی عام و البته نخبگان و استعدادهای برتر به معنای خاص برای حل مشکلات استانی یا ملی گام موثری بردارند.

شیرینی با بیان اینکه برای هر طرح پیشنهادی منتخب یک میلیارد تومان جایزه نقدی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: نخبگان برگزیده یک میلیارد تومان اعتبار دیگر نیز به منظور حمایت در اجرای طرح دریافت می‌کنند.

وی از تمدید مهلت ثبت‌نام اولین گفتاورد بنیاد ملی نخبگان تا هشتم تیرماه خبر داد و گفت: به دلیل استقبال خوب در ثبت نام کنندگان که تعداد ۵۶۰۰ نفر بوده، ۳۲۰۰ طرح در کشور به ثبت رسید که از این تعداد ۶۷ طرح از گیلان بوده است.

رئیس بنیاد نخبگان گیلان تاکید کرد: نخبگان، استعدادهای برتر و علاقمندان می‌توانند در این رویداد بزرگ شرکت کنند و پس از انتخاب نظرات و پیشنهادات خود را در اختیار قانون‌ گذران بگذارند، همچنین طرح‌های برتر در دیدار سالانه‌ نخبگان با مقام معظم رهبری، ارائه می‌شود.

رئیس بنیاد نخبگان گیلان درباره تحولات بنیاد نخبگان در دولت شهید رئیسی، خاطرنشان کرد: تحول اساسی در فرآیندها و برنامه‌ها اتفاق افتاد و در مرحله شناسایی و توانمندی بنیاد کارهای خوبی انجام شد البته در گذشته نیز اقداماتی انجام شده بود اما در این دوران چشمگیر است.

شیرینی با بیان اینکه حدود ۴۵ نخبه متقاضی در گیلان در فرآیند جذب ادارات دولتی قرار دارند، افزود: پرونده برخی از نخبگان متقاضی استخدام در مرحله بررسی قرار دارد.

وی با اشاره به اجرای دو طرح هیئت‌های اندیشه ورز و طرح شهید بهشتی توسط بنیاد نخبگان، خاطرنشان کرد: هدف از این طرح‌ها تشکیل تیم‌هایی از نخبگان به منظور تشکیل اتاق‌های فکر برای پیدا کردن مشکلات و ارائه راه حل است که به صورت صاحبنظران متخصص و یا ترکیبی از صاحبنظران و دانشجویان انجام و در این سه سال حرکت جدی در مشارکت نخبگان در سطح ملی و گیلان انجام شد.

رئیس بنیاد نخبگان گیلان گفت: تشکیل صندوق شورای عالی عتف یکی از نقاط ارزشمند در این سه سال است.

شیرینی افزود: شورای عتف بالاترین شورای تصمیم گیری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و سیاستگذاری اساسی در این حوزه‌ها انجام می‌شود تا جهت مناسبی را برای ایجاد همگرایی در کل حوزه‌های اجرایی کشور برای تحقق اثر، حوزه‌های نخبه‌ای فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: در بحث هیئت‌های اندیشه ورز هفته گذشته اولین قرارداد و تفاهم‌نامه مشترک اجرایی با یکی از هیئت علمی دانشگاه در حوزه کشاورزی منعقد شد،در طرح شهید بهشتی نیز دو طرح تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان منعقد می‌شود که یکی در حوزه کیوی که یک محصول استراتژیک کشور بوده و دیگری در حوزه مهاجرت است، امیدواریم با مشارکت همه اقشار جامعه اعم کسانی که در دانشگاه‌ها نیستند اما صاحب نظرند، استعدادهای برتر و نخبگان، موانع و مشکلات را برطرف و به توسعه و پیشرفت استان و کشور کمک کنیم.

انتهای پیام

source

توسط mohtavaclick.ir