به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نوید بلدی اظهار کرد: این اتحادیه در سال ۱۳۷۹ تأسیس و هم اکنون با تعداد ۱۶ شرکت تعاونی عضو و سرمایه‌ای بالغ بر ۳۸ میلیارد ریال در زمینه خدمات رسانی به اعضا فعالیت دارد.

وی بهره برداری از ایستگاه بوجاری بذر گندم و جو در شهرستان خاتم با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و ۲۴۰ میلیون ریال و با ظرفیت پنج تن در ساعت و مجهز به آزمایشگاه و باسکول دیجیتال ۶۰ تنی با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال را از ظرفیت‌های تعاون روستایی استان اعلام کرد.

به گفته وی از ابتدای سال ۱۴۰۳ بیش از ۸۵۰ تن انواع بذر گندم از رقم‌های نارین، سیستان، برزگر و امین و ترابی و بذر جو رقم‌های نصرت، گلشن در طبقات پرورشی، مادری و گواهی شده توسط اتحادیه تعاونی‌های تولید استان یزد تحت نظارت مدیریت تعاون روستایی استان یزد تولید، فرآوری، اصلاح شده و بر اساس مصوبات کمیته بذر استان در سطح شهرستان‌ها در حال توزیع است.

سطح کل اراضی زیر کشت استان یزد ۱۱۰ هزار و ۷۱۵ هکتار است که از این میزان ۲۵ درصد محصولات زارعی و ۷۳ درصد محصولات باغی و ۲ درصد را نیز گلخانه‌ها تشکیل می‌دهد و سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در زمینه‌های زراعی، باغی، دام، طیور و شیلات در این استان تولید می‌شود.

source

توسط mohtavaclick.ir